Vanzare teren 1 Mai metrou
COMISION 3%

Localizare: 1 Mai Bucuresti
ID Oferta: NB4261
Actualizat la: 14 Decembrie 2018, Numar de afisari: 224
Pret Vanzare: 400,000 EUR
Vanzare teren 1 Mai metrou

Teren Intravilan, Construibil de vanzare in 1 Mai, reper Popisteanu Expozitiei, avand o suprafata de 360 mp si deschiderea de 14 ml la 1 strada. Caracteristici urbanistice generale ale zonei, conform PUG: POT 45 %, CUT 1.3, regim de inaltime S+p+2+m, amprenta maxima 162 mp. Pretul este negociabil. Imobilul este situat in apropiere de metrou, piata, statie RATB, scoli, gradinita. ID intern: NB4261.

Cauti un teren pentru construirea unei case?

Te ajutam noi, cu un pachet complet de servicii dedicate celor care isi cauta un teren sa-si construiasca o locuinta proprie: - agenti specializati pe fiecare zona in parte; - o baza de date cu toate proprietatile aflate la vanzare in zona; - o baza de date cu toate proprietatile vandute recent, astfel incat sa-ti formezi o parere despre pretul corect de tranzactionare; - consiliere privind zona cea mai potrivita pentru construirea casei tale; - cunostinte si date tehnice prin care va puteti selecta terenul potrivit; PUG, PUZ, PUD, POT, CUT, Hmax, retrageri minime etc; - avem arhitect, structurist, cadastrist si alti specialisti ca si colaboratori permanenti; Avem in portofoliu majoritatea ofertelor din zona.

Ofertele sunt actualizate des si prezentate cu detalii complete. Va invitam sa accesati situl si sa ne contactati pentru programarea unei intalniri la biroul nostru.

Caracteristici

  1. Suprafata teren: 360 mp
  2. Tip Teren: , Intravilan
  3. Deschidere: 14
  4. Numar Fronturi: 1
Prin completarea acestui formular, sunt de acord cu Termenii si conditiile site-ului.

Alte detalii