Dacia inchiriere spatiu birou Icoanei
COMISION 0

Localizare: Dacia Bucuresti
ID Oferta: CD4438
Actualizat la: 15 Mai 2019, Numar de afisari: 12
Pret Inchiriere: 1,820 EUR /luna
Dacia inchiriere spatiu birou Icoanei

Strada Icoanei, un reper imobiliar de exceptie. Bulvardul Dacia, o artera impresurata de misiuni diplomatice si una dintre cele mai bune zona din Bucuresti. Si pentru o firma, indiferent de profilul si domeniul ei de activitate, adresa conteaza! Gandeste-te doar cum va fi sa le spui partenerilor, ca biroul tau e pe Icoanei, colt cu Dacia! Suna bine, recunoaste! 
 Asa ca daca esti in cautarea unei noi locatii pentru afacerea ta, iata ce avem pentru tine: un superb spatiu cu 140 mp utili, situat la parterul unui imobil construit in anul 1995. Imobilele construite relativ recent sunt o raritate in zona, asa incat esti cu atat mai norocos ca iti poti desfasura activitatea  intr-o cladire fara probleme cauzate de imbatranire.  Stim cat de important este confortul tau si al echipei tale, astfel incat acest spatiu este prevazut cu aparate de aer conditionat pentru racoare pe timpul verii si cu centrala proprie de bloc, pentru caldura blanda pe timpul iernii. Proprietatea este amenajata cu marmutra, calorifere din aluminiu si geamuri termopan.

Spatiul prezinta o camera de aproximativ 100 mp, o a doua camera de 32 mp, chicineta si baie. Poate fi utilizat pentru activitate de birou, spatiu de prezentare precum si alte tipuri de activitati. Pozitia acestuia ofera accesul usor catre mijloacele de transport in comun. In apropiere se afla cafenele, restaurante, magazine alimentare, banci, piata.
Stim ca v-am atras atentia cu aceasta oferta deosebita si ca tot ce va doriti acum este sa veniti s-o vedeti. Asa ca ne puteti suna oricand, va stam la dispozitie pentru vizionare proprietatii si in 24 de ore va puteti incepe activitatea in noua locatie! E atat de simplu!
 ID intern: CD4409

Caracteristici

  1. Suprafata totala: 168 mp
  2. Suprafata utila: 140 mp
  3. Deschidere: 6
  4. Anul constructiei: 1995
  1. Nr. Camere: 2
  2. Nr. Bai: 1
  3. Nr. Etaje: 4
  4. Parcare: Fara parcare
Prin completarea acestui formular, sunt de acord cu Termenii si conditiile site-ului.

Alte detalii


Oferte similare