Vrei o casa spatioasa, bine construita? Trebuie sa vezi casa asta!
COMISION 0
EXCLUSIVITATE

Localizare: Voluntari
ID Oferta: CD4343
Actualizat la: 1 Martie 2019, Numar de afisari: 89
Pret Vanzare: 190,000 EUR
Vrei o casa spatioasa, bine construita? Trebuie sa vezi casa asta!

Stiu, iti cauti casa. Lasa-ma sa ghicesc: vrei constructie de calitate, materiale moderne, finisaje superioare, camere spatioase, ferestre largi. Vrei teren, sa poti amenaja gratarul, sa poti pune leaganul copiilor sa ai suficient gazon incat sa merite cumparata masina aia de tuns iarba pe care o urmaresti in magazinele de profil!

Si mai vrei ceva; vrei sa fii conectat la tot ce conteaza pentru tine, dar sa ai in acelasi timp liniste si intimitate!

Daca am ghicit, urmeaza-ma si iti voi oferi tot ce vrei!

Suntem in Pipera, in cea mai in voga partea a localitatii, zona Matei Millo. O zona care s-a dezvoltat armonios, situata intre doua paduri, unde linistea si aerul curat te fac sa uiti ca esti la numai 3 km de agitatia din Aviatiei! Aproape ca nu-ti vine sa crezi ca poti ajunge in 15 minute la serviciu, dar sa fii si langa padure in acelasi timp.

Casa noastra este in contructie. Va avea 216 mp desfasurati, se va intinde pe un teren de 319 mp si va fi dispusa pe parter si etaj. La parter vor fi living, loc de luat masa bucatarie, camara, baie si..un birou, pentru ca stim ca oricat ai evita, uneori mai trebuie sa lucrezi si de acasa! Iar la etaj, avem doua dormitoare deservite de o baie comuna si unul de tip matrimonial cu baie proprie si dressing.

Acum serios, iti poti dori mai mult de atat?

Iti oferim posibilitatea sa o cumperi "la glet" si sa te joci tu cu finisajele asa cum vrei, dar la cerere, iti putem finisa noi casa la cheie.

Dar mai mult decat orice, iti dam ocazia sa cumperi ceva ce nu gasesti oricand, oricum si oriunde. Vei sti ca asta este casa visurilor tale imediat ce ajungi aici. Asa ca trebuie sa vii cat mai repede la vizionare, pentru a fi sigur ca nu o gaseste altcineva inaintea ta!

 

Caracteristici

 1. Suprafata totala: 216 mp
 2. Suprafata utila: 173 mp
 3. Suprafata teren: 319 mp
 4. Deschidere: 12.86
 5. Numar Fronturi: 1
 6. Anul constructiei: 2019
 1. Nr. Camere: 5
 2. Nr. Bai: 4
 3. Nr. Balcoane: 2
 4. Etaj: P+1
 5. Parcare: In curte
 6. Locuri de parcare: 2
Prin completarea acestui formular, sunt de acord cu Termenii si conditiile site-ului.

Alte detalii