Herastrau vanzare apartament 4 camere in complex nou
COMISION 0

Localizare: Herastrau Bucuresti
ID Oferta: CD4391
Actualizat la: 1 Aprilie 2019, Numar de afisari: 272
Pret Vanzare: 300,000 EUR + TVA
Herastrau vanzare apartament 4 camere in complex nou

Olimob va prezinta  intr-un complex rezidential Premium, aproape de Parcul Herastrau, apartamente cu 4 camere, situate intre etajele 1 si 8 ale cladirii. Apartamentele sunt compartimentate in hol, living cu bucatarie deschisa ce poate fi separata, dormitor matimonial cu baie proprie, alte doua dormitoare, baie, grup sanitar si balcon. Finisajele si dotarile alese, sunt de foarte buna calitate.

Proiectul 49Gafencu, se prezinta ca un ansamblu rezidential cu personalitate, cu un concept nou pe piata imobiliara romaneasca.

Pentru confortul locatarilor, complexul vine in intampinarea acestora cu cele mai inalte standarde si facilitati. La parter au fost prevazute receptia si zona de concierge iar la primul etaj, o adevarata oaza de relaxare, conferita de piscina incalzita, sauna, jacuzzi si sala de forta.

La doar 150 metri de Parcul Herastrau, complexul se desfasoara pe o suprafata de 35.000 mp si cuprinde peste 90 de unitati locative, oferind viitorilor proprietari o gama larga de apartamente cu 2, 3, 4 si chiar 5 camere. Locurile de parcare se pot achizitiona separat

La preturile afisate se adauga TVA.

Caracteristici

 1. Suprafata totala: 153 mp
 2. Suprafata utila: 126 mp
 3. Anul constructiei: 2018
 4. Confort: lux
 5. Compartimentare: decomandat
 1. Nr. Camere: 4
 2. Nr. Bai: 2
 3. Etaj: 1
 4. Nr. Etaje: 12
 5. Orientare: Sud Est
 6. Parcare: Fara parcare
Prin completarea acestui formular, sunt de acord cu Termenii si conditiile site-ului.

Alte detalii