Inchiriere apartament 4 camere in vecinatatea Parcului Herastrau
COMISION 50%

Localizare: Herastrau Bucuresti
ID Oferta: CD4366
Actualizat la: 12 Martie 2019, Numar de afisari: 569
Pret Inchiriere: 2,000 EUR /luna + TVA
Inchiriere apartament 4 camere in vecinatatea Parcului Herastrau

Va prezentam un apartament uimitor situat în imediata vecinătate a Parcului Herastrau. Acest apartament cu trei dormitore se întinde pe o suprafata generoasa de 160 de metri patrati. Amplasat la etajul doi, beneficiaza de un balcon generos, de un standard ridicat al finisajelor, prezentand o nota de lux si un interior rafinat. Un al avantaj il reprezinta faptul ca se afla in vecinatatea Satului Francez, la 100 de metri de splendidul parc Herastrau.

Apartamentul are o zonă de living spatioasa, bucatarie in plan deschis, trei dormitoare, doua bai, un grup sanitar, debara, un hol si un balcon spatios.

Living-ul este foarte spatios si dispune de o zonă de dining amplasata linga bucataria complet mobilata si utilata. Această zonă este foarte luminoasa datorita ferestrelor mari și accesului direct la balcon de unde se deschid diverse vederi. Mobilierul este modern si atent selectat. Dormitoarele sunt decorate elegant. Unul are o baie proprie celelalte două sunt deservite de o baie separata pe hol. În plus, există un grup sanitar aproape de zona de living. Acest apartament oferă condiții inalte, este dotat cu aer conditionat (sistem rece și cald), sistem de incalzire centralizat. Dispune de un loc de parcare subteran. Blocul este dotat cu lift modern panoramic, curte amenajata cu copaci, flori și fântână arteziana.

Proprietatea beneficiaza de o supraveghere video 24 de ore și de securitate.

Aceasta proprietate dispune de o locație perfectă. Este aproape de parcul liniștit și răcoritor și la câteva minute de facilitățile locale, cum ar fi magazine, restaurante, cafenele, terenuri de tenis și centrul comercial Promenada Mall.

Caracteristici

 1. Suprafata totala: 222 mp
 2. Suprafata utila: 160 mp
 3. Anul constructiei: 2009
 4. Confort: lux
 5. Compartimentare: decomandat
 1. Nr. Camere: 4
 2. Nr. Bai: 3
 3. Nr. Balcoane: 1
 4. Etaj: 2
 5. Nr. Etaje: 6
 6. Orientare: Vest
 7. Parcare: Garaj subteran
 8. Locuri de parcare: 1
Prin completarea acestui formular, sunt de acord cu Termenii si conditiile site-ului.

Alte detalii


Oferte similare