Vanzare 3 camere decomandat, Petrom City, loc parcare dublu subteran
COMISION 1.5%
EXCLUSIVITATE

Localizare: Straulesti Bucuresti
ID Oferta: LO9517
Actualizat la: 17 Mai 2019, Numar de afisari: 30
Pret Vanzare: 180,000 EUR
Vanzare 3 camere decomandat, Petrom City, loc parcare dublu subteran

Va propunem spre vanzare un apartament decomandat de 3 camere luminoase, situat la etajul 2 din 5, in complexul rezidential Baneasa Lake View.

Apartamentul dispune de 2 dormitoare spatioase, dressing, 2 bai, una cu cada si celalalta cu dus. Sufragerie generoasa, bucatarie inchisa mobilata si complet utilata Franke, balcon pe intreaga lungime a apartamentului, centrala termica De Dietrich. In fiecare camera exista aparat de aer conditionat LG.

In pretul afisat, apartamentul se vinde cu o boxa individuala si loc de parcare dublu in subteran, cu sistem Klauss. Nu se percepe TVA.

Complexul Baneasa Lake View Residence defineste un stil de viata prin structurarea in cadrul complexului a unui spatiu comunitar bine organizat in care se regasesc: sala de fitness, piscina exterioara, gradini, loc de joaca pentru copii, magazin. Toate acestea, la care se adauga un set de reguli comunitare, sustin valoarea proprietatii in timp si creaza un stil de viata placut, relaxat, in deplina siguranta. Complexul dispune de paza non-stop, supraveghere video, acces restrictionat prin telecomanda poarta garaj si cartele acces pietonal.

Caracteristici

 1. Suprafata totala: 112 mp
 2. Suprafata utila: 96 mp
 3. Anul constructiei: 2008
 4. Confort: 1
 5. Compartimentare: decomandat
 1. Nr. Camere: 3
 2. Nr. Bai: 2
 3. Nr. Balcoane: 1
 4. Etaj: 2
 5. Nr. Etaje: 5
 6. Orientare: Est-Vest
 7. Parcare: sistem Klaus dependent
 8. Locuri de parcare: 2
Prin completarea acestui formular, sunt de acord cu Termenii si conditiile site-ului.

Alte detalii


Tur VirtualOferte similare