Oferta a fost vanduta/inchiriata

Pipera vanzare apartament generos cu semineu si terasa cu view pe lac
COMISION 2%
EXCLUSIVITATE

Localizare: Pipera Pipera
ID Oferta: LO4196
Actualizat la: 24 Martie 2019, Numar de afisari: 2768
Pret Vanzare: 126,000 EUR
Pipera vanzare apartament generos cu semineu si terasa cu view pe lac

 Pipera oferte vanzare apartament 3 camere situat in zona de Nord a Bucurestiului, amplasat in imediata vecinatate a rondului OMV Pipera, fiind amplasat pe marginea lacului Pipera cu vedere din terasa si dormitor catre lac. Apartamentul se preteaza pentru investitie, el fiind inchiriat in momentul de fata  sau pentru locuinta pentru cei care isi doresc o "casa" cu terasa  in zona Nord.

Apartamentul de trei  camere din complex residential din Pipera are o suprafat utila de aproximativ 90 mp  si o suprafata de aproximativ 36mp. terasa cu un view unic catre lacul Pipera.

Apartamentul  este complet finisat cu parchet, gresie si faianta import, centrala termica Buderus, tamplarie exterioara Aluminiu ETEM Grecia cu geamuri termopan, instalatie A/C Mitsubishi inverter in fiecare camera, usi interioare de lemn cu furnir natural Bertolotto, usi metalice de exterior cu furnir natural Bertolotto.

Situat in vecinataea Pipera Plazza, si a  cladirilor  de birouri Swan Office Park, Vodafone, Global City, OMV si Rompetrol, Toyota Romania, North Gate Offices Renault Romania si la 2400 m de Porche Romania si Hotel Alexandros de 4*. COmplexul Residential  constituie o solutie locativa ideala pentru toti cei ce lucreaza in aceasta zona si nu numai. Avand in apropiere banci (Piraeus, BT, BCR, Banc Post), centre sportive si de infrumusetare (Fitness Center Sport Planet, World Class Academy), gradinite si scoli particulare (Mark Twain, Scoala Americana, Happy Universe etc.) si publice, centre comerciale (Mega Image, Jollie Ville, Shopping Area Baneasa Ikea, Carrefour, Metro, Bricostore, Mall Baneasa) si statia de Metrou Pipera este doar la 3km. In apropiere circula doua mijloace de transport Autobuzele liniei 1 (circula pe STR. MATEI MILLO pana in BD. LACUL TEI) Autobuzele liniei 2 (circula pe STR. MATEI MILLO pana la BANEASA SHOPPING CITY)

 

 

Caracteristici

 1. Suprafata totala: 125 mp
 2. Suprafata utila: 89 mp
 3. Anul constructiei: 2008
 4. Confort: 1
 5. Compartimentare: semidecomandat
 1. Nr. Camere: 3
 2. Nr. Bai: 2
 3. Nr. Balcoane: 2
 4. Etaj: 4
 5. Nr. Etaje: 7
 6. Orientare: Nord Est
 7. Parcare: Posibilitate in strada
Prin completarea acestui formular, sunt de acord cu Termenii si conditiile site-ului.

Alte detalii


Oferte similare