Baneasa Sisesti inchiriere 3 camere vedere lac
COMISION 50%

Localizare: Sisesti Bucuresti
ID Oferta: LO9353
Actualizat la: 17 Mai 2019, Numar de afisari: 166
Pret Inchiriere: 850 EUR /luna
Baneasa Sisesti inchiriere 3 camere vedere lac

 Baneasa - Sisesti inchiriere apartament 3 camere zona de Nord cu vedere pe lacul Grivita, apartamentul are o suprafata construita de 86 mp din care 8 mp reprezinta logia apartamentului si balconul de la dormitoare.

Apartamentul este situat la etajul 8 al unui imobil dat in folosinta in anul 2018, apartamentul este mobilat si utilat complet, mai putin dormitorul mic in care viitorul chirias va putea sa isi aleaga destinatia dormitorului.

Apartamnetul este foarte luminos, cu vedere la lacul grivita,  beneficiaza de spatii vitrate generoase. 

Imobilul in care este amplasat apartamentul este un bloc de apartamente, construit in anul 2018 din cadre de beton si inchis cu caramida ytong. 

Utilitati: curent, apa, gaz, calorifere,Aer conditionat, centrala termica in condensare Buderus, acces la internet, 2 lifturi. 

Finisaje: izolatii termice exterior cu polistiren 10 cm, parchet triplu stratificat din lemn, gresie, faianta (Valentino linea satin), obiecte sanitare (EDMO/ Roca/ Ideal Standard, ferestre cu geam termopan PVC tripan Kommerling 6 camere cu trei garniture de etansare, usa metalica Pinum, usi interior din lemn Pinum. 

Amenajarile au fost realizate cu materiale de calitate superioara parchetul, gresia, faianta si obiectele sanitare facand parte din segmentul high-class. 


Datorita pozitiei excelente viitori chiriasi pot beneficia si de facilitatile zonei, imobilul fiind amplasat in imediata apropiere a Complexului Comercial Baneasa care dispune de numeroase spatii de joaca pentru copii, cafenele, restaurante, cinema. 

Caracteristici

 1. Suprafata totala: 86 mp
 2. Suprafata utila: 81 mp
 3. Anul constructiei: 2018
 4. Confort: 1
 5. Compartimentare: decomandat
 1. Nr. Camere: 3
 2. Nr. Bai: 3
 3. Nr. Balcoane: 1
 4. Etaj: 8
 5. Nr. Etaje: 10
 6. Orientare: Sud Est
 7. Parcare: Fara parcare
 8. Locuri de parcare: 1
Prin completarea acestui formular, sunt de acord cu Termenii si conditiile site-ului.

Alte detalii


Oferte similare