Arcul de Triumf inchiriere apartament cu terasa
COMISION 0
EXCLUSIVITATE

Localizare: Kiseleff Bucuresti
ID Oferta: CD4437
Actualizat la: 20 Mai 2019, Numar de afisari: 27
Pret Inchiriere: 1,100 EUR /luna
Arcul de Triumf inchiriere apartament cu terasa

Strada Clucerului, un reper imobiliar de exceptie. Arcul de Triumf si Bulevardul Kiseleff, o artera impresurata de misiuni diplomatice si una dintre cele mai bune zone din Bucuresti.
Suntem intr-una dintre cele mai frumoase, apreciate si cautate zone rezidentiale din Bucuresti si avem disponibil pentru dumneavoastra unul dintre putinele apartamente situat la parter ce beneficiaza de terasa proprie! Mai precis, va oferim spre inchiriere un superb apartament de 3 camere, cu 111 mp utili, situat la parterul unui imobil construit in anul 2006. Cu siguranta, o oferta rara!!!  
Pentru o familie, va veti bucura sa aflati ca acest apartament este exact ce va trebuie, atat din punct de vedere al numarului de camere, al compartimentarii, cat si al suprafetei. Pentru ca stim cat de important este confortul de acasa, acest apartament este prevazut cu aparate de aer conditionat pentru racoare pe timpul verii si cu centrala proprie de bloc, pentru caldura blanda pe timpul iernii. Locuinta este amenajata cu parchet masiv, calorifere din aluminiu si geamuri termopan cu rulouri exterioare. Apartamentul are doua bai, un balcon si o terasa de aproape 35 mp.
Bucataria este mobilata si utilata complet, in timp ce restul apartamentului este nemobilat.
Suntem convins ca v-am atras atentia cu aceasta oferta deosebita si ca tot ce va doriti acum este sa veniti sa-l vedeti. Asa ca ne puteti suna oricand, va stam la dispozitie pentru vizionare proprietatii si va puteti muta imediat in noul dumneavoastra camin!

Caracteristici

 1. Suprafata totala: 170 mp
 2. Suprafata utila: 111 mp
 3. Anul constructiei: 2006
 4. Confort: lux
 5. Compartimentare: decomandat
 1. Nr. Camere: 3
 2. Nr. Bai: 2
 3. Nr. Balcoane: 1
 4. Etaj: parter
 5. Nr. Etaje: 6
 6. Orientare: Nord Vest
 7. Parcare: Garaj subteran
 8. Locuri de parcare: 1
Prin completarea acestui formular, sunt de acord cu Termenii si conditiile site-ului.

Alte detalii


Oferte similare