Padure Baneasa vanzare apartament 2 camere Sisesti

€ 99,000 
ID Oferta: LO4208
Actualizat la: 12 Decembrie 2018, Numar de afisari: 459
Adauga la favorite

Vanzare apartament 2 camere in zona de Nord a Bucurestiului in apropiere de Padurea Baneasa cu acces direct din Jandarmeriei/Sisesti intr-un proiect rezidential de tip Boutique Apartments. Apartamentul are o suprafata dutila de 54 mp si o suprafata construita de 8,11 mp. Apartamentul din complexul rezidential se preda complet finisat cu finisaje premium .

 

Avem placerea sa va prezentam in zona de Nord a Bucurestiului in apropiere de Padurea Baneasa cu acces direct din Jandarmeriei/Sisesti un proiect rezidential de tip Boutique Apartments cu 23 apartamente si 28 locuri de parcare. Proiectul va dispune de o arhitectura si  finisaje premium astfel ca viitorii proprietari sa se poata bucura de locuinta achizitionata. 

 Proiectul vă va surprinde prin simplitate, eleganță și rafinament. Compartimentarea a fost gândită pentru a eficientiza spațiul pus la dispoziție de fiecare apartament. Utilarea acestuia și accesoriile din dotare sunt practice, la îndemână și gândite în așa fel încât să vă satisfacă atât nevoile, cât și pretențiile. Calitatea deosebită a construcției, vitrajele și spațiile generoase, dotările de excepție și finisajele alese, atât interioare cât și exterioare, și atenția deosebită acordată fiecărui detaliu, în scopul realizării “casei dumneavoastră”, ne recomandă ca fiind prima opțiune în alegerea noului dumneavoastră cămin.

Aveti posibilitatea de a achizitiona locuri de parcare dintre cele 22 de locuri disponibile in subteran si 6 in suprateran. Pretul acestora este de 7.500,- Euro+TVA pentru subteran si 4.500,- Euro+TVA pentru suprateran iar boxele la pretul de numai 2.500,- Euro + TVA.
Aveţi posibilitatea de a alege unul dintre cele 23 de apartamente. Acestea sunt compartimentate în 2, 3, 4 sau 5 camere precum si în 3 penthouse-uri spectaculoase dotate cu terase şi grădini spaţioase, iar completarea armonioasă cu restul elementelor a fost gândită pentru a vă oferi o experienţă spectaculoasă înrămată într-un design modern şi deosebit. De asemenea, experienţa inedită este dublată de aerul curat oferit prin amplasarea în imediata vecinătate a pădurii de stejari Băneasa. Zona este totodată avantajoasă şi din punct de vedere al infrastructurii, căile de acces fiind facile către toţi polii de interes din zona de nord a capitalei. Pe lângă aceasta, amplasarea reprezintă un avantaj major şi datorită punctelor de interes situate la o distanţă de câteva minute de mers pe jos.
Pentru mai multe detalii si informatii suplimentare, va rugam accesati site-ul nostru sau contactati-ne telefonic sau prin e-mail pentru a stabili o intalnire si a va oferi mai multe detalii despre locuintele ramase disponibile.

TVA 5% se aplica in conditiile legii

*Imaginile afisate sunt cu titlu de prezentare, reprezinta o sugestie de amenajare/mobilare a apartamentului si nu da nastere niciunei obligatii in sarcina dezvoltatorului. Locuintele se livreaza nemobilate si fara corpuri de iluminat.

Localitate: Bucuresti
Zona: Sisesti
Reper: Jandarmeriei
Numar Camere: 2
Suprafata utila: 54 mp
Numar Dormitoare: 1
Numar Bai: 1
Numar Balcoane: 1
Compartimentare: decomandat
Confort: 1
Etaj: 1/3
Numar Bucatarii: 1
An Constructie: 2018
Locuri Parcare: 1/Garaj subteran
RATB: 205, 261, 301, 304, 449, 783 etc. Metrou: Străuleşti Educaţie: Şcoala Alatheea, Grădiniţa lui Matei, King's Oak British International School, Teko Kindergarten, Şcoala MEA, Liceul Francez, Şcoala Gimnazială nr. 6, nr. 177, nr. 178, nr. 179 etc. Copii: Laser Tag, Parcul Herăstrău, Divertiland Playland, Parcul Bazilescu, Water Park Otopeni, Therme, Grădina Zoologică Bucureşti Shopping: zona comercială Băneasa, Mega Image, Stejarii Pool Club, Taverna Sarbului, Studio 80, Food Court BSC ş.a Health&Fitness: Worldclass, Stejarii Country club, Fitness Zone Beauty&SPA: Beauty district, Shiseido Spa, Anastasia Beverly Hills, Tabya Eyelashes & Beauty Aeroport: Baneasa* – 10 minute Otopeni* – 15 minute
Acces: Fata,
Acces internet: Cablu,
Balcoane: Nu este inchis,
Bucatarie: Inchisa,
Destinatie: Birou, Locuinta, Locuinta/Birou,
Electrocasnice: Fara,
Ferestre: Termopan,
Geam baie: Da,
Incalzire: Centrala proprie,
Interfon: Da,
Izolatii termice: Exterior,
Lift: Da,
Mobilat: Nemobilat,
Pereti: Faianta, Lavabil,
Podele: Marmura, granit, Gresie, Parchet,
Servicii: Supraveghere video, Paza, Administrare,
Stadiu Finisare: Finisat,
Strazi: Asfaltate, Mijloace de transport in comun, Iluminat stradal,
Tip Bloc: Bloc,
Tip Structura Bloc: Cadre,
Usa intrare: Metal,
Utilitati: Cablu TV, Fosa septica, Canalizare, Apa, Gaz, Curent, Telefon,
Vecinatati: Scoala/gradinita, Restaurant/pub, Mall, Parc, Ultracentral, Hotel, Benzinarie, Fastfood, Supermarket, Banca, Zona comerciala, Autobuz, Intersectie circulata,
Vedere: Mixta,

Localizare

Solicita detalii

Prin completarea acestui formular, sunt de acord cu Termenii si conditiile site-ului.