Floreasca vanzare 2 camere Barbu Vacarescu

€ 118,881 +TVA
ID Oferta: LO0180
Actualizat la: 12 Decembrie 2018, Numar de afisari: 3567
Adauga la favorite

 Floreasca zona Barbu Vacarescu, va prezentam spre vanzare apartament de doua camere situat in complex residential Nou pe marginea lacului Tei. Apartamenul are o suprafata construita de 88,06 mp este alacatuit dintr-un living generos, cu iesire pe terasa, bucatarie inchisa, baie si dresing. Apartamenul dispune de geamuri mari generoase.

Apartamentul dispune de un superb view asupra lacurilor Floreasca si Tei, este un proiect unic pe piata din Bucuresti, ideal pentru cei care isi doresc o proprietate deosebita iesita din tiparele zonei.

 

Finisajele de la Floreasca Exlusive Residence sunt de calitate superioara: parchet in zona de zi si pe hol, gresie in, bucatarie si baie,faianta, ferestre cu geam termopan LOW-E si tamplarie aluminiu, gresie ceramica pe terasa, izolatie termica si fonica, centrala termica de apartament,obiecte sanitare moderne in baie si usa intrare blindata.

Imobilul este dotat cu 2 lifturi marca KONE pentru 4/6 persoane, va dispune de paza permanenta si supraveghere video.
Imobilul este pozitiona  langa bulevardul Barbu Vacarescu cu acces rapid la mijloacele de transport, statia de metrou Aurel Vlaicu, zona de birouri din Barbu Vacarescu- Aviatiei dar si catre Aeroportul Baneasa sau Aeroportul Otopeni In imediata apropiere sun numeroase puncte de  relaxarea pentru  dumneavoastra: Clubul de agrement Dinu Pescariu, terenuri de tenis, restaurante de lux si cluburi, Mall Promenada.

Detalii proiect:

Floreasca Residence este alcătuit din 3 blocuri care se diferenţiază prin design şi arhitectură


două cu regim de înălţime P+10;
unul cu regim de înălţime P+5+6R, proiectate astfel încât să asigure confortul şi siguranţa viitorilor locatari.


Proiectul se va construi în două faze:
Prima fază a proiectului : 1 bloc cu două scări cu 102 apartamente: garsoniere, apartamente de 2, 3 camere iar la ultimul etaj fiecare scară va avea două penthouse-uri. Termen finalizare la cheie luna Aprilie 2017.
În a doua fază, se vor construi concomitent celelalte două blocuri 2S+P+10 şi 2S+P+5+6R cu finalizarea la cheie în 2017-2018.

Fie ca iti doresti o locuinta doar a ta sau fie ca doresti sa investesti, aceste apartamente le indeplinesc pe ambele. In zona se gasesc multe oficii si birouri, fapt ce determina ca apartamentele pentru inchiriere sa fie la mare cautare. Daca doresti sa investesti in ceva profitabil aceasta oferta iti sta la indemana
Ideal pentru persoanele tinere, pentru o familie care isi doreste altceva sau pur si simplu daca sunteti in cautarea unei investitii profitabile, aceasta proprietate este potrivita oricui.

Localitate: Bucuresti
Zona: Floreasca
Reper: Barbu Vacarescu
Numar Camere: 2
Suprafata utila: 61 mp
Numar Dormitoare: 1
Numar Bai: 1
Numar Balcoane: 1
Compartimentare: semidecomandat
Confort: lux
Etaj: 4/10
Numar Bucatarii: 1
An Constructie: 2017
Amplasament excepțional – zona Barbu Văcărescu, în proximitatea cartierului Floreasca, cu vedere directă către lacul Tei Căi practice de acces către multiple linii de transport in comun, lângă stațiile de metrou Pipera și Aurel Vlaicu Distanță minimă față de centrele de afaceri din zona de Nord a Bucureștiului: Iride Business Park, Global City, Swan Office Park Multiple spații verzi, în imediata apropiere a lacului Tei Concept unic: clădiri moderne, multiple zone de joacă pentru copii. Destinații excelente de cumpărături aflate în proximitate: Promenada Mall, Băneasa Shopping City.
Acces: Fata,
Acces internet: Wireless, Fibra optica, Cablu,
Aer Conditionat: Aer conditionat,
Balcoane: Nu este inchis,
Bucatarie: Deschisa, Inchisa,
Destinatie: Birou, Locuinta, Locuinta/Birou,
Electrocasnice: Fara,
Ferestre: Termopan,
Geam baie: Da,
Incalzire: Centrala proprie,
Interfon: Da,
Izolatii termice: Exterior, Interior,
Lift: Da,
Mobilat: Nemobilat,
Pereti: Faianta, Lavabil,
Podele: Marmura, granit, Parchet, Gresie,
Servicii: Administrare, Paza, Supraveghere video,
Stadiu Finisare: La rosu,
Strazi: Asfaltate, Iluminat stradal, Mijloace de transport in comun,
Tip Bloc: Bloc,
Tip Structura Bloc: Cadre,
Usa intrare: Metal,
Utilitati: Cablu TV, Curent, Apa, Canalizare, Fosa septica, Gaz, Telefon,
Vecinatati: Central, Intersectie circulata, Parc, Mall, Restaurant/pub, Centru universitar, Scoala/gradinita, Hotel, Piata, Metrou, RATB, Autobuz, Zona comerciala, Banca, Supermarket, Cinema, Fastfood, Trafic Pietonal, Benzinarie,
Vedere: Mixta,

Localizare

Solicita detalii

Prin completarea acestui formular, sunt de acord cu Termenii si conditiile site-ului.