Pipera inchiriere apartament nou in ansamblu rezidential
COMISION 50%

Localizare: Pipera Bucuresti
ID Oferta: LO4228
Actualizat la: 15 Aprilie 2019, Numar de afisari: 1251
Pret Inchiriere: 650 EUR /luna
Pipera inchiriere apartament nou in ansamblu rezidential

Pipera oferta inchiriere apartament 2 camere complet mobilat si utilat nou  situat in ansamblu rezidential nou in apropiere de Iancu Nicolae. Apartamentul se inchiriaza impreuna cu doua locuri de parcare in subteran.

In apropiere apartamentului propus spre inchiriere se afla mai multe gradinite si scoli elementare, cat si centre comerciale, la care aveti acces fie pe jos sau cu masina personala ori si cu ajutorul autobuzelor.

Totodata se poate  ajunge foarte usor pe centura de Nord a bucurestiului Bucurestiului iar de acolo aveti acces la autostrada A3 catre Ploiesti, la autostrada A2 catre Constanta, si autostrada A1 catre Pitesti precum si la DN1 .

La aproximativ 3 km de apartament se agaseste  Gradina Zoologica iar la 5.5 km se afla centrul comercial Baneasa shoping City, unde gasim  unele din cele mai cunoscute magazine (ex: Carrefour, Ikea, Bricodepot, Mobexpert, Dedeman, etc) precum si unul din cele mai mari Malluri din Bucuresti.

Va invitam sa va descoperiti locuinta pe care o doriti, departe de aglomeratia urbana din Bucuresti, dar totodata la 20 minute de mers cu masina pana in Centrul Vechi, si la 5 minute de un centru comercial. ID intern: LO4228.

 

Caracteristici

 1. Suprafata totala: 71 mp
 2. Suprafata utila: 65 mp
 3. Anul constructiei: 2018
 4. Confort: 1
 5. Compartimentare: decomandat
 1. Nr. Camere: 2
 2. Nr. Bai: 1
 3. Nr. Balcoane: 1
 4. Etaj: 3
 5. Nr. Etaje: 4
 6. Orientare: Nord Est
 7. Parcare: Garaj subteran
 8. Locuri de parcare: 2
Prin completarea acestui formular, sunt de acord cu Termenii si conditiile site-ului.

Alte detalii


Oferte similare